Noi intotdeauna raspundem

Incepand cu anul 2002, oferim servicii si produse de cea mai inalta calitate in domeniul telecomunicatiilor. Venim cu solutii in retele structurate, transmisii de date, securitate si telecomunicatii apeland la echipamente de ultima generatie. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, am deschis puncte de lucru si in afara Timisoarei. Puteti gasi acum filiale ale companiei A.S.K. Tim si in: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu.

Active Voce

Dispunem de o gama variata de centrale telefonice, terminale telefonice, solutii pentru video conferinta, callcenter, gateway voce si interfoane.

Active Date

In lucru

Pasive Retea

In gama pasivelor de retea distribuim cabluri cupru si conectica, cabluri de fibra optica si conectica multimode singlemode, rackuri si accesorii.

Alimentare

Punem la dispozitia dumneavoastra bare de alimentare si stalpi de alimentare cu ajutorul carora aveti un control sporit asupra alimentarii echipamentelor.

Unelte Telco

Dispunem de scule pentru sudura fibrei optice prin topire la cald sau imbinare mecanica in conditii normale sau extreme etc.

Sali de conferinte

Oferim echipamente de o inalta fidelitate si soluti de o calitate superioara pentru sali de audio conferinta sau sisteme de sonorizare etc.

smart, ideas, quality, solutions, stability