Infrastructura Sali de Conferinte

Oferim echipamente de o inalta fidelitate si solutii de o calitate superioara pentru sali de audio conferinta sau sisteme de sonorizare, sisteme de traducere simultana, video conferinta, inregistrare audio-video a conferintei, sisteme de video proiectare si display-uri pe suporti motorizati. Fiecare sistem adaptat nevoilor si necesitatilor dumneavoastra si a spatiului destinat. Echipamentele de audio conferinta si sistemele de sonorizare sunt special prevazute pentru fiecare spatiu in parte, de la un birou de cativa metri patrati pana la amfiteatre. Pentru sistemele de traducere simultana dispunem de toate facilitatile necesare unui eveniment reusit, incepand cu cabinele de traducator si terminand cu sistemele de monitorizare video pentru spatiile in care este necesara aceasta optiune. Pentru video conferinta oferim solutii simple cu o camera SDA pana la cele mai profesionale cu camere HD si criptare a datelor pentru conectare la un MCU sau server media.

Active Voce

Dispunem de o gama variata de centrale telefonice, terminale telefonice, solutii pentru video conferinta, callcenter, gateway voce si interfoane.

Active Date

In lucru

Pasive Retea

In gama pasivelor de retea distribuim cabluri cupru si conectica, cabluri de fibra optica si conectica multimode singlemode, rackuri si accesorii.

Alimentare

Punem la dispozitia dumneavoastra bare de alimentare si stalpi de alimentare cu ajutorul carora aveti un control sporit asupra alimentarii echipamentelor.

Unelte Telco

Dispunem de scule pentru sudura fibrei optice prin topire la cald sau imbinare mecanica in conditii normale sau extreme etc.

Sali de conferinte

Oferim echipamente de o inalta fidelitate si soluti de o calitate superioara pentru sali de audio conferinta sau sisteme de sonorizare etc.

smart, ideas, quality, solutions, stability